Webshop

Webshop

De champagnehuizen waar Tasty Sparkling mee samenwerkt zijn klein, maar toch al vele generaties in de families. De eigenaren van de champagnehuizen besteden veel tijd en passie voor het maken van unieke, kwalitatieve champagnes. Zo heeft elke champagne zijn eigen unieke karakter. Bij ons betaal je alleen voor het product en niet voor de naam van het champagnehuis. Wij zijn steeds op zoek naar unieke champagnes die nog niet in Nederland verkocht worden.

Allouchery - Perseval Blanc de Noirs

Allouchery-Perseval Blanc de Noirs is een frisse champagne met tonen van geel steenfruit zoals perzik.

Voorraad:

Prijs: € 37.50

Froment-Griffon Brut Tradition

Een champagne die lekker fris is en een uitgebalanceerde smaak heeft. De rijke aroma's zijn van geel fruit en de smaak van de champagne van zure appels.

Voorraad:

Prijs: € 30.99

Froment-Griffon Grand Reserve

Froment-Griffon Grand Reserve is een frisse champagne met smaken van citrusvruchten en grapefruit die zeer goed in evenwicht zijn.

Voorraad:

Prijs: € 32.99

Allouchery - Perseval Millésime 2008

Allouchery - Perseval Millésime 2008 is een frisse champagne met tonen van geroosterde amandelen en citrus.

Voorraad:

Prijs: € 44.76

Froment-Griffon Rosé

Froment-Griffon Rosé is een champagne die levendig en elegant is met een goede lengte qua smaak. De aroma's zijn van klein zwart / rood fruit en met de smaak van aardbei en bosbes.

Voorraad:

Prijs: € 33.99

Allouchery - Perseval Ellipse 2014

De gedeeltelijke rijping in eiken houten vaten geeft de Blanc de Blancs een rijkdom die perfect combineert met de natuurlijke frisheid van Chardonnay.

Voorraad:

Prijs: € 44.99

Froment-Griffon Privilège

Froment-Griffon Privilège is een frisse champagne met een rijk bouquet aan aroma's zoals brioche peer en gekonfijte abrikoos.

Voorraad:

Prijs: € 34.99

Allouchery - Perseval Epilogue 2012

Een delicate roze kleur, een krachtige en fruitige neus, een verbazingwekkende levendigheid voor een onvergelijkbare smaakervaring.

Voorraad:

Prijs: € 52.25

Froment-Griffon Vindémia 2004

Vindémia 2004 is het parade paardje van Froment-Griffon. Deze champagne heeft een zeer complexe, hebzuchtige smaak met aroma's van rijp fruit en aantekeningen van truffel en mokka.

Voorraad:

Prijs: € 47.99

Allouchery - Perseval Rosé

Allouchery-Perseval Rosé is een licht zalmroze champagne die een heerlijke harmonieuze smaak heeft van rood fruit.

Voorraad:

Prijs: € 39.46

Froment-Griffon Alexiana

De Alexiana is een gastronomische champagne. Deze champagne heeft een zeer complexe smaak met aroma's van gedroogd fruit, verse amandel en lichte tonen van bergamot en kruiden.

Voorraad:

Prijs: € 39.99

Top