Froment - Griffon

Froment - Griffon

Het champagnehuis wordt nu geleid door de 3e generatie en maakt op dit moment zeer goede kwaliteit champagnes. Door dat zij steeds bezig zijn met het optimaliseren van hun producten hebben zij de laatste jaren dan ook diverse prijzen gewonnen zoals op de IWSC, DWM en Decanter.

Froment-Griffon Brut Tradition

Een champagne die lekker fris is en een uitgebalanceerde smaak heeft. De rijke aroma's zijn van geel fruit en de smaak van de champagne van zure appels.

Voorraad:

Prijs: € 30.99

Froment-Griffon Grand Reserve

Froment-Griffon Grand Reserve is een frisse champagne met smaken van citrusvruchten en grapefruit die zeer goed in evenwicht zijn.

Voorraad:

Prijs: € 32.99

Froment-Griffon Rosé

Froment-Griffon Rosé is een champagne die levendig en elegant is met een goede lengte qua smaak. De aroma's zijn van klein zwart / rood fruit en met de smaak van aardbei en bosbes.

Voorraad:

Prijs: € 33.99

Froment-Griffon Privilège

Froment-Griffon Privilège is een frisse champagne met een rijk bouquet aan aroma's zoals brioche peer en gekonfijte abrikoos.

Voorraad:

Prijs: € 34.99

Froment-Griffon Vindémia 2004

Vindémia 2004 is het parade paardje van Froment-Griffon. Deze champagne heeft een zeer complexe, hebzuchtige smaak met aroma's van rijp fruit en aantekeningen van truffel en mokka.

Voorraad:

Prijs: € 47.99

Froment-Griffon Alexiana

De Alexiana is een gastronomische champagne. Deze champagne heeft een zeer complexe smaak met aroma's van gedroogd fruit, verse amandel en lichte tonen van bergamot en kruiden.

Voorraad:

Prijs: € 39.99

Top